Innebandyfrun

VINN KIMS INNEBANDYKLUBBA!

I samarbete med min man (hoppsan, ibland så ;-) och Salming kör vi igång en tävling här på bloggen. Priset är en innebandyklubba från just Salming, signerad av Kim.

Det enda du behöver göra är att kommentera det här inlägget med att du deltar i tävlingen. Du kan även öka dina chanser att vinna genom att dela detta inlägg på din egen blogg, Facebook eller på Instagram med hashtag #kimnilssonsalming.

Tävlingen avslutas på söndag den 22a februari klockan 20.00. Vinnaren dras och publiceras här på Innebandyfrun måndagen den 23e februari.

Lycka till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Leon wettervik

  Min mamma och pappa har inga pengar till en ny innebandyklubba och jag älskar innebandy!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️ Och Kim Nilsson är min idol tycker han är bäst!!!!!!!

 2. Leon Wettervik

  Min mamma och pappa har inte råd med en ny innebandyklubba och jag älskar!!! Innebandy och Kim Nilsson är min idol och min pappa sitter i fängelse och min mamma är ensamstående och jag hoppas jag vinner

 3. Filip Persson

  Kim Nilsson är min absoluta favorit innebandy spelare, så därför skulle jag väldigt gärna vilja äga en signerad klubba med hans namn på. Så jag deltar

 4. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  KIM NILSSON ÄR MIN INSPIRATION OCH ATT FÅ ÄRAN ATT SPELA MED HANS KLUBBA SKULLE MOTIVERA MIG ÄNNU MERA ATT TRÄNA FÖR ATT NÅN DAG BLI LIKA BRA SOM KIM KUNGEN!Jag delade detta allt jag kunde och hoppas vinna<3(och btw står det Kim Nielsson i bliden ovanför)

 5. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  ❤❤❤ KIM NILSSON ÄR MIN INSPIRATION OCH ATT FÅ ÄRAN ATT SPELA MED HANS KLUBBA SKULLE MOTIVERA MIG ÄNNU MERA ATT TRÄNA FÖR ATT NÅN DAG BLI LIKA BRA SOM KIM❤❤❤ Jag delade detta allt jag kunde och hoppas vinna<3(och btw står det Kim Nielsson i bliden ovanför)

 6. Albin Corell

  Hej, Kim Nilsson är en av mina förebilder inom innebandy och jobbar på för bli lika bra som han. Det skulle betyda mycket om jag fick hans innebandy klubba.

  Mvh Albin

 7. största fan av er båda

  Jag deltar och delade denna fina blogg med hashtagen i aöla sociala medier jag har (: hoppas det ökade mina chanser

 8. Gabriella Kelava

  Jag deltar!
  Detta hade varit den bästa present till min kära pojkvän som precis kommit tillbaka på planen efter en jobbig skada.
  Det bästa jag vet är att se honom spela.

  Hade blivit helt sjukt glad om jag vann!

 9. Märta Berg Jöesaar

  Hej!
  Jag älskar verkligen Kim Nilsson och skulle verkligen vilja vinna!
  Det går inte ens att beskriva hur glad jag skulle bli om jag vann den här tävlingen!

  Jag har även delat det här på facebook för extra chans att vinna

 10. Agnetha

  Min son, Isac 12år, lever för innebandy!! Ska gå innebandyprofil i åk 7 i höst! Han skulle bli överlycklig att få en klubba med sin idols autograf! Att jag dessutom är från Öland gör ju inte saken sämre!! Håller tummarna!

 11. Arvid Larsson

  Jag är väldigt intresserad av innebandy och skulle bli sjukt glad att vinna den här tävlingen.
  Jag deltar!

 12. Benny tran (Kim Nilssons största fan)

  Jag vill gärna vinna kom Nilssons klubba för att jag är ett STORT FAN till Kim! Följer varje match sen han spela i AIK och det hade varit sjukt roligt och vinna min förvilda klubba och med signatur!!
  Som sagt så deltar jag o hoppas på det bästa!!:)

 13. Felix Svensson

  Tjena,
  har lirat innebandy sen jag var liten, alltid varit det första i mitt liv.
  Kan inte ens beskriva hur glad jag skulle blivit om jag vann.
  Så gör mig till vinnare, snälla!

  Jag deltar i tävlingen, självklart!

 14. Kati

  Jag och mina söner som spelar innebandy är med!
  Fin blogg – kommer säkert att läsa – speciellt om resor. Hälsningar från Finland!
  @pilvibongari

 15. Alfred

  Jag är med! Skulle va jättekul om jag vann klubban och kunde sätta en och annan balja med världens bästa innebandyklubba! #kimnilssonsalming PS: Bor en timme ifrån Färjestaden! Har också delat på instagram!

stats