Innebandyfrun

Varning för hybris!

Alltså! Jag vet inte hur jag ska förklara min extremt otekniska sida av mig själv. Om jag säger såhär. Jag fick beställa väckning till hotellrummet en morgon för att jag inte kunde begripa hur jag ställde alarmet på min mobiltelefon?

Nu har jag installerat en skrivare?! Scanner och kopiator på samma gång. Anslutit den till vårt wifi och hela baletten! Allt medan K är på fotografering. Ä men jag ska nog hälla upp ett glas champagne.

Jag satte Pennan på golvet så länge. Morfar skickade med något riktigt roligt tillbaka till Swiss. Men det kan inte vara lätt att vara barbiedocka nu för tiden..

pennys_barbies barbie install_canon

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats