Innebandyfrun

Träningsutmaning: Vecka 1

Antal träningspass: 4

Träningsform: 3 x 4km löpning, 1 1/5h promenad + 4 styrkepass enligt schema.

Känsla: Jag upplever löpningen som jobbig och jag är ganska otålig vad det gäller den. Men samtidigt får jag lov att vara stolt över mina 3 genomförda löppass.

Form: Lite minus på vågen. I mål med första veckans utmaning, check!

Hur går det för er mina raringar? Sprid gärna utmaningen så kan vi vara flera som kämpar och peppar varandra. Dela gärna era träningsbilder på instagram och tagga #mammaträning. På så sätt kan vi lätt hitta varandra och pusha ännu mer.

adidas_energy_boost

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ericaj87

    Hejja dig! Vad duktig du är och gud vad avis jag blir på att bara träna. Idag när jag tog min promenad kunde jag inte låta bli att ta några löpsteg men insåg ganska snabbt att jag nog mest såg ut som en rusande ko eller rusande, lunkande ko så gav upp :) haha! Fortsätt kämpa.! Kraaam!

    1. innebandyfrun

      Jag känner igen mig i det du skriver. Man vill liksom prova, men sen känns det inge bra. Man får vara lite mer envis kanske.. :-) Sen tror jag att man upplever allt värre själv. Andra tänker ”vilken hurtbulle, grymt” haha! Kämpa du med finis. Kramar

stats