Innebandyfrun

#todaysmama på Karibien

babydoll mama chic yellow_dress chicaDet blir ju lite speciellt såhär på semestern. Men såhär ser jag ut idag. Jahopp tänker ni. Har jag inte en bebis på armen så hänger strandväskan där. Min nya hatt köpte jag här på resorten. Jag längtar tillbaka hit fastän vi inte har åkt hem för den här gången. Det är vackert, ända in i benmärgen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. innebandyfrun

  Åh vad roligt! Nu vet jag ju, kul att du skriver :-) Familjen är på bättringsväg, håller tummarna för att vi får vara friska resten av resan. Kim hälsar tillbaka så mycket, och jag också förstås :-) Ta hand om er!

 2. Jane

  Tack snälla för svar! Då ska jag kolla in Zara och hoppas att nån liknande finns i år! ;) Jag vet inte om du vet vem jag är men jag är sambo med Micke Lemker. :) Hoppas dina familjemedlemmar mår bättre idag, otäckt! Du får hälsa Kim från Micke också!

 3. Jane

  Gud vilken snygg klänning/tunika!!! Säg att du köpt den i år? Och helst i Sverige! :) Tack på förhand! Ha en fortsatt härlig semester!! :)

  1. innebandyfrun

   Hej Jane! Den är köpt på Zara, från fjolåret. Zara har liknande klänningar i olika färger. Säkert någon i gul också, hoppas att du kan hitta någon som passar! Tack och kram på dig

stats