Innebandyfrun

#todaysmama på Karibien

Ja må han leva! Familjen ska äta på en Italiensk restaurang kvällen till ära. Inte dumt alls. Annars är dagen lik många andra den här semestern. Sol och pool! Penny har fått myggbett i pannan, cirkus nio stycken. Ofantligt många på liten pennapanna. Myggen är tokiga här!

byxdress_ byxdress

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. bella

    Du är så himla fin. Hur gjorde du för att gå ner i vikt? Åt du på något speciellt sätt! Hur lång är du och vad väger du nu och vad vägde du innan du gick ner alla kilon. Tack för en bra blogg

    1. innebandyfrun

      Hej! Tack, vad roligt att du kommenterar. Jag gick långpromenader till att börja med, ca 60 minuter. När jag fått ”godkänt” på efterkontrollen så började jag att kombinera promenaderna med lätt styrketräning. Detta gjorde jag minst fyra dagar i veckan som en kickstart för mig själv. Jag har inte kunnat göra så mycket åt maten förrän nu egentligen med tanke på att jag har ammat Penny. Nu tänker jag efter lite extra, ibland. Jag är en livsnjutare men vill samtidigt inte gå upp allt för många kilon igen. Jag är 171 cm lång och väger 57 kilo. Jag vägde 89 kilo vid förlossningen. Tack igen! Kramar

stats