Innebandyfrun

#todaysmama & bagaget tillbaka!

Jag dansade hoppsasteg runt i lägenheten när väskan levererades idag! Vad skönt att inte resan skulle behöva kantas av något så tråkigt som en förlorad resväska. Den var intakt, så också shoppingen som låg där i. Jag njöt lite extra när jag fick riva runt i just den väskan.

Tröjan jag har på mig idag är från Forever21. På fredag visar jag en liten sneak peak på byxdressen från Michael Kors. Den ska bäras tillsammans med ett par klackar som ska sitta i taket på lördag. Vi ska ha ett vuxendygn i huvudstaden tillsammans med våra bästa vänner.

Solen visar upp sig i alplandet och värmer till så mycket som 22 grader idag. Fortfarande ljummet och ljust trots att klockan hunnit bli 19. Det blir en kaffe på balkongen för att sedan ta itu med en ny packningslista. På fredag får ni besök, Sverige!

Innan detta ska jag dö på soffan en stund.

forever21 kims_wifeyy mk_kors topp_forever21 innebandyfrun_tattoo

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena

  Hej, precis hittat hit och börjat läsa :)

  Letat länge efter ett armband men när jag såg bilden ovanför är det precis ett sånt jag vill ha, hjälp med märke/handlingstips?

  Jättesnyggt och passar så bra på dig!

  1. innebandyfrun

   Hej! Vad roligt, du är så välkommen :-) Armbandet med korset är en gåva från en vän. Hon har köpt det utomlands till mig, så just detta kan vara svårt att få tag på. Men jag vet att både Gina Tricot och Nelly.com har haft liknande. Kika där! Tack och som sagt, välkommen hit. Kram

stats