Innebandyfrun

Tine K Home

Fifty shades of grey. Gråskalan gör sig påmind även utomhus idag, men vädret ska tydligen bli bättre i slutet av veckan. Det skrittar hästar utanför fönstret. Äpplet faller inte långt från trädet, dom visste nog att jag var en lantlolla. Förutom att jag jobbar (ha ha) så sitter jag även och kikar efter en ny matstol till Penny. Min övertalningsförmåga är svårslagen och om några klick ska vi nog se till att en ny levereras når alplandet. Det återstår en fråga, kan ni snälla, rara skicka den 1700 mil? Min övertalningsförmåga är mest, för att inte säga endast beprövad på min man.. Ljushållaren till höger i bild är den nyinköpta från Tine K Home. Håll i dina hästar, snart ska vi åka till lägenheten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats