Innebandyfrun

Svar på frågestund!

Är din man svensk ? :) hur kom det sig att ni flyttade dit ni bor nu ? :):) kram

Min man är helsvensk och är uppvuxen på Öland precis som jag. Han spelar innebandy och värvades från AIK, Sverige till Grasshopper Club Zürich, Schweiz. Kram!

Favorit affär i Stockholm? Bästa barndomsminne? Bästa med att bo i Schweiz?
:))

Utan att kategorisera butikerna, såsom skor, väskor och kläder så skulle jag svara Jackie. Stort sortiment och ett urval från de flesta märkena som jag tycker om. Nathalie Schuterman och Louis Vuitton på Birger Jarlsgatan är två favoriter också.

Jag har flera underbara barndomsminnen. När vi som 11-åringar vann Gothia Cup i innebandy första gången var glädjen hysterisk. Jag frågade precis Kim vilket hans bästa barndomsminne var, han hade svårt att välja bland skolavslutningarna…

Schweiz ligger centralt beläget i Europa. Solen värmer fler månader om året, det är det bästa!

Va kul! Berätta lite skilladen med att bo på öland, stockholm och Zürich?

Är tanken att du ska även börja jobba eller plugga där? Eller har du möjlighet att ”bara vara hemma” under tiden din man fortfarande har ett utomlandskontrakt?

Ha en fin dag

Färjestaden på Öland har betydligt lägre befolkningssiffror än de övriga två. Det är en stor skillnad skulle jag vilja säga. I Stockholm köper man LV-väskor och kan springa till 7-eleven när helst du vill. På Öland varnas det för höns och mormors kroppkakor älskar dom allra flesta. Zürich ligger storleksmässigt däremellan. En ren stad som luktar varken koskit eller avgaser. Allt är stängt på söndagar och staden andas business.

Jag kommer med största sannolikhet att vara hemma med Penny under tiden här. Det skulle vara om jag får något infall när lillskrot blir runt året gammal.

Detsamma till dig, kram!

Hur många barn vill du ha? Vad vill du ”bli när du blir stor”? Alltså vad vill du plugga till?

Tittar jag in i framtiden och möter familjen Nilsson ser jag fyra flickor och Kim. Det skulle jag kunna tänka mig!

Jag är utbildad frisör men vill i dagsläget inte jobba inom det yrket. Jag trivs jättebra på mitt nuvarande jobb. Däremot skulle jag vilja utöka mitt CV med en ekonomiutbildning.

Vilka är dina närmsta vänner? Hade du något tema på ditt bröllop? Hur gick Kims/ditt frieri till? Är du nära med Kims familj? Har du några syskon?

Mina närmsta barndomsvänner, tillika brudtärnor heter Josefine och Sanne. Pennys gudmor Linn lärde jag känna i Stockholm och vi är som systrar idag, väldigt nära varandra.

Vårt bröllop var vitt med inslag av pärlrosa och champagne i dekorationerna. Det var högsommar och det var färger som kändes aktuella då.

Kim friade på en brygga i närheten av hans föräldrarhem på Öland vid midnatt den 25 juni 2010. Han hade packat en korg med jordgubbar och champagne när jag skulle klä mig för en cykeltur mitt i natten. Min blivande gick ner på knä och svaret blev ett rungande JA :-) Vi satt en bra stund på bryggan med svanarna simmandes omkring oss.

Susanne, Kims mamma var min dagisfröken när jag var i 5 årsåldern. I och med att jag och min man är barndomsvänner har jag länge känt till hans familj. Vi är otroligt nära och har så kul ihop!

Jag har två helsyskon och ett halvsyskon. Alla är mina fina bröder!

Funderar du/ni på att skaffa fler barn i framtiden? Isåfall hur många år vill du/ni ha i melllan? Vad heter Penny mer än Penny och varför heter hon just Penny? Påverkar Penny Kims spel i innebandyn? Alltså om han får för lite sömn så att han inte orkar prestera på topp hela tiden eller liknande. Varför valde du denna bloggportalen och varför just det namnet?

Jätte mysig blogg BTW!!<3

Som jag svarade tidigare kan jag tänka mig tre barn och ungefär lika många år emellan om det är möjligt.

Penny är döpt till Penny Ina Ellen. Ina efter min mamma och Ellen efter min morfars mor. Namnet Penny kom på tal efter en karaktär i serien Lost.

Självklart så påverkas Kim negativt av dålig sömn. Vanligtvis sover lilltjejen 7-8 timmar per natt så problemet är dagsläget mycket litet. Förmodligen störs han mer av min produktiva natthjärna än henne. Jag har dock en viss oro för detta inför matcherna.

Jag tycker att vimedbarn är en passande bloggportal. Ett forum som är inriktat på barn, vilket jag tycker ligger mig rätt i tiden. Innebandyfrun har varit ett skämtsamt arbetsnamn som nu börjat bli lite mer seriöst. Jag är gift med en innebandyspelare helt enkelt.

Tack och kram! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats