Innebandyfrun

Sista chansen att tävla!

Tävlingen i samarbete med Kim och Salming avslutas ikväll klockan 20.00. Imorgon publiceras vinnaren här på innebandyfrun och kanske blir det just du som vinner en innebandyklubba signerad av landslagets nr 7. Kommentera det HÄR inlägget för att vara med i tävlingen. Lycka till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. alla_vi_som_alskar_innebandy

  Älskar innebandy,specielt min stora idol kim nilsson skulle vvara sjukt tacksamm om jag fick vinna. Det skulle vara så jävla najs om man fick den. Skulle fan använt den da kn och da ut. Hoppas jag vinner✌✌

 2. juliusmonas

  Jag vill vinna för jag älskar kim,älskar salming och innebandy skulle vara as gött om jag fick vinna den. Det skulle vara helt sjukt om jag vann. Hoppas jag vinner✌

 3. Jolle

  Hej!

  Kim du är min idol. Det skulle vara sjukt mäktigt att få en innebandy klubba av en legend. Jag lever för innebandy och det skulle betyda allt för mig att vinna din klubba!

 4. melvin

  Skulle verkligen vilja vinna klubban,så jag kan visa mina lagkamrater vem som är den klart bästa spelaren..mvh Melvin 11år..

 5. Olle

  Hej Kim jag är din idol. Du är världens bästa spelare. Jag vill ha din klubba för jag lever för sporten. Du är bara bäst!!! Lycka till i matcherna älskar dig Kim. Vill gärna ha din klubba!!!

 6. melvin

  skulle vara riktigt kul att få vinna denna coola klubba,skulle vara riktigt kul att.få.lira med just denna klubba,att få visa mina kompisar i laget vem min STORA idol är.. För just du Kim nilsson äger..

 7. Ronja Norgren

  Hej! Jag vill jättegärna vinna för att Kim är min största idol och jag älskar innebandy! Du är en stor förebild och du är sä himla duktig på det du gör!

 8. Filip Svanbäck

  Hej kim !

  Jag skulle jättegärna vinna denna klubba den är ju
  Trots allt från världens bästa innebandyspelare. Jag skulle hänga upp klubban på väggen. Jag lever verkligen för sporten. Och du är min idol och jag ser upp till dig. Lycka till i matchen !

 9. Jimmy

  Du är min största idol och jag skulle vara väldigt tacksam om just jag skulle vinna din klubba med din autograf. Du är kung på innebandy och jag kommer aldrig och glömma dig, du finns i mitt hjärta för evigt. ^_^ <3

 10. Edwin

  Hej! Kim du är världens innebandy spelare som alla förstås vet. Jag skulle jätte gärna vilja vinna din innebandyklubba för du tar stor plats i mitt hjärta jag och min bror ser upp till dig. Vi lever för sporten innebandy. Jag önskar dig stort lycka till i matchen mot kloten och hoppas att du levererar och gör flera MÅL. stort lycka till i framtiden Kim

 11. Joel

  Jag deltar :) Skulle vara sjukt najs att vinna, klubban som jag nu är rätt gammal, haha. Skulle vara sjukt coolt. Vill också säga att du är en jättebra innebandyspelare, du är grym på planen. Lycka till på matchen sen!

 12. Linda Eriksson

  Hej, Kim du är mitt största fan, jag beundrar dig och du äger:) önskar att jag var lika bra som du:) Skulle vara jätte kul att vinna min största idols klubba speciellt nu när jag ska på ett innebandy läger snart;) Mvh Linda

 13. Hannes

  Jag skulle vara sjukt tacksam om jag vann din klubba, jag skulle hänga upp den ovanför min säng!
  För man kan ju inte spela med en Kim Nilsson klubba med en aoutograf på, eller jo det kan man ju med då kommer aoutografen försvinna och det vill jag inte!
  Jag var o kolla på innebandy VM i Göteborg 2014 !
  Du ägde planen!
  Du äger ju alltid planen med just den gången var det lite extra!

  All lycka till er i dagens match !
  Men det kommer ju gå bra du e ju med i laget så!!!!!
  Nu väntar en lång längtan till klockan 20:00
  Fyllde ju 13 i torsdags skulle ju sitta fint med en sen födelsedags present av Kim Nilsson !!

 14. Anton Martinsson

  Hej, jag skulle vörklugen uppskatta att få klubban, min klubba har nämligen knäckts och just nu är de tomt i plånkan. Om just jag skulle vinna skulle jag bli jätte glad! Tack på förhand. :)

 15. Oscar Garyd

  Hej Josefin! Jag deltar i tävligen för jag vill så himla gärna vinna min stora idols och din mans klubba, jag älskar Kim som innebandy spelare och vill så sjukt mycket ha hans klubba och autograf! Mvh Oscar

 16. Alexander

  Kim är absolut min största idol, drömmen är att bli lika stor som honom en dag! Hans klubba hade betytt hur mycket som helst för mig, den som får klubban är lycklig lottad!

 17. Gustav

  Hoppas jag vinner klubban av min idol Kim Nilsson som har varit min förebild i alla år jag spelat innebandy. Jag tycker det inte finns någon bättre än Kim Nilsson i innebandy Världen!

stats