Innebandyfrun

RABATTKOD HOS SEALOE!

Hemmafrurollen tar jag inte på särskilt stort allvar. Tvätten kan ligga i maskinen flera dygn innan den väl startas. Städa och laga mat är riktigt trist. Jag är noga med mig själv och Penny ska vi inte tala om. Men just hemmasysslor är ju tradigt egentligen och lätta att skjuta fram i tiden. Jag ser dock en liten förändring sedan vi flyttade in i nya lägenheten för en vecka sedan. Det tvättas, städas och lagas mat för glatta livet. Nyhetens behag?

Inredning är desto roligare och här lägger vi mycket krut!

Jag tänkte förgylla fredagen med en rabattkod hos SEALOE. Rabattkoden JOSEFINNILSSON ger dig 10% och avser prints. Koden gäller fram till klockan 00.00 på söndag. Keep on shopping HÄR (LÄNK) härliga läsare! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats