Innebandyfrun

Penny in da house!

Hallå. Mina föräldrar har helt tappat det. Flytta, IGEN!? Det är ett organiserat kaos här hemma säger mamma. Det talar mer om hennes organisationsförmåga. I folkmun skulle detta kallas en sanitär olägenhet. Jag chillar i min gåstol och försöker knäppa groupies men dom håller sig undan. #todaysmama är inte att känna igen, tro mig. Klädd i mjukisbyxor med smör i håret. Min nedre tandrad har berikats med en sådan. Tand. Det var ett himla ståhej om det då. Jisses, ni har ju 28 egna ”bissingar”? Mamma är inte lika kaxig när hon stoppar fingret i mun på mig längre sedan jag har skaffat mig vapen där inne. Catch ya! Ett tips till minikompisarna där ute, Teletubbies. Jag skulle ha döpts till Penny-Lo sedan mina föräldrar tappat förståndet också. Nu kallas jag för Penny-Po och idolen är ju givetvis Po. Röd och grann, precis som jag! Har ni tur kan ni få se tubbisarna på svenska. Jag övar på tyska.

Bjuckar på ett selfiemoment och önskar alla en fin dag. Untz Untz. / Love P

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats