Innebandyfrun

På tapeten just nu

Jag gissar att Penny har vild fantasi. Bitleksaken från Sophie The Giraffe tuggas tandlöst på som om det vore sju sorters kakor. Hon ”pratar” som minionerna i filmen Dumma Mig och har fått mig att inse att en klösbräda är ett alternativ för hennes krafsande.

I ljudboken lyssnar hon vaket till djuren och reagerar ledsamt när hästen gnäggar till sin pappas stora förtjusning. Det är otroligt intressant att se hur hon försöker kommunicera med det hon har i händerna. Jag tycker mig se en utveckling hos henne för varje dag som passerar. En vän lånade ut ett par böcker till oss. Hon jobbar som nanny här i Zürich åt två olika barnfamiljer och tipsade mig om dessa. Jag håller med, samtliga är värda att läsa. Från babyvarlden.se!

Den stora gåbilen har hon fått från sina älskade gudföräldrar. Den drar nyfikna blickar till sig, men än så länge har hon bara provsuttit. Alla leksaker som gör väsen i från sig är ett villebråd, gärna färggranna som är goda att sutta på. I brist på annat fungerar det också att dra av en strumpa och trycka i mun. Nu längtar vi efter att få en ny lägenhet. Vi har inte packat upp en tillstymmelse av saker som lillskrot fick i julklapp och doppresent. Tids nog.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats