Innebandyfrun

På plats i Zürich

Som planerat styrde vi kosan mot Zürich i början av september förra året. Det känns visserligen konstigt att skriva så men vi har trots allt passerat både jul och nyårsfirande och därmed nytt år i kalendern. Annars var 2014 året då vår lilla prinsessa Penny föddes. 4150 gram kärlek från första stund. Känslorna svämmar över emellanåt, hon är så underbar och jag älskar att vara mamma. Jag tänkte dela med mig av förlossningsberättelsen någon dag framöver. Det tog sina timmar, cirka 22 stycken. Men vi belönades med vår skatt och det var värt varenda sekund i förlossningssalen.

Vi har ytterligare en flytt framför oss. Vi byter hus mot lägenhet. Det ska bli otroligt skönt trots att trädgården hade varit guld värd till våren och sommaren.

I en veckas tid har vi umgåtts med våra bästa vänner Linn och Kevin. Till en början på Öland, därefter en natt i Jönköping innan vi åkte till Zürich tillsammans för ett par dagar sedan. Idag åkte dom hem och och en extrem tomhet infann sig. Som tur är har jag mina två kärlekar här hemma som förgyller mina dagar. Detta är förstås nackdelen med att bo alldeles för långt ifrån familj och vänner.

Just nu visas Pixbo-AIK på tv:n här hemma och lillan tar sig en tupplur innan kvällsracet börjar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats