Innebandyfrun

Om att bli gravid igen!

Morrn! Vinst för Grasshoppers igår och trots en längre bortaresa så var det glatt i hågen när Mr stod i dörröppningen klockan 01 inatt. Vi älskar att vinna!

Jag fick reaktioner kring en fråga som jag skrev i ett inlägg för ett tag sedan. Är det normalt att man vill ha barn på nytt efter 6 månader? Det var allt från nära familj till personal på BVC som ville dela med sig av sina tankar. På barnavårdscentralen i samband med Pennys vaccination och månadskontroll uppstod en diskussion mellan doktorn och barnsjuksköterskan vars meningar skiljdes åt. Dr. Grym ansåg att det var lika bra att vara snabb med nummer 2, han ville göra fler arbetstimmar på BVC. Vår sköterska gav tipset att njuta och ge ordentligt med tid åt vår förstfödda.

Vilken tur att det är vi själva som bestämmer i slutändan. Det jag kan ägna tid att tänka över är hur min kropp eventuellt ska orka genomlida ytterligare en graviditet. Nu kan jag kliva på ömma tår, men att vara gravid är inte en walk in the park många gånger. Även om jag önskar att alla jag tycker om ska få uppleva både det och känslan av ett eget barn.

Här är Penny Ina Ellen. Vår efterlängtade no 1! Med lite skorv i pannan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats