Innebandyfrun

Morsan är drastisk!

Sånna som mig svälter runt om i världen men mamma gråter över en borttappad LV-väska? Aah, come on!

Mina crocs var ändå inte såå snygga och löshåret skulle snart vara lika kort som det övriga mellan axlarna på henne. Jag är en okrönt drottning vad det gäller att dra i håret ska ni veta.

Hon får helt enkelt vara glad för att tatueringen sitter där den sitter. Och att två väskor av tre möjliga hittade hem, det är väl inte så illa?

Jag rattar runt i gåstolen. Jag har lärt mig att fejkskratta. På gott och ont. Mina päron verkar inte ha greppat att det är fejk utan tror att jag är glad hela tiden. Grattis, ni har vunnit en varsin jordfräs.

Förresten. Det här med jetlag, vem har sagt att det är jobbigt? Himla mysigt att ligga o stirra in i varandras ögon på natten. Det tycker jag!

_MG_4705 _MG_4707

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J.

  Jag måste bara fråga.
  Vad för superträning eller bantning har du kört efter din förlossning? Du har en fantastisk kropp! och ser mycket mer vältränad ut nu än vad du gjorde tex på din bröllopsdag….
  Styrkekramar.
  J.S

  1. innebandyfrun

   Hej! Egentligen så har jag inte gjort något av det. Jag gick långpromenader så snart jag kunde efter förlossningen. När jag fått OK på efterkontrollen så började jag med lätta styrkepass hemma efter promenaderna. Detta upprepade jag minst 3 ggr i veckan. Kosten gjorde jag ingenting åt på 7 månader, under tiden som jag ammade. Nu däremot tänker jag efter en extra gång innan jag äter något onyttigt och vräker i mig sötsaker. Önskar att jag hade ett dundersvar på din fråga, men det har jag tyvärr inte. Ta hand om dig, kram!

stats