Innebandyfrun

Min första tatuering!

innebandyfrun_tattoo tatuering_innebandyfrunWith every heartbeat, Penny. Ni som har hängt med här ett tag vet ju att jag skulle ha förlöst Penny i vecka 28. Anledningen till det kan ni läsa här. Då bestämde jag mig för att tatuera in den här texten. Med varje hjärtslag, kommer jag att finnas för dig min älskade dotter. Texten sitter på min underarm och att jag fick göra den på Miami Ink gjorde min tatueringsupplevelse ännu bättre.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Har läst din blogg ett tag och tycker du skriver så intressanta ovh bra inlägg och lägger ut så fina bilder på bloggen så var bara tvungen att kommentera. Så otroligt fin tatueringen blev :)

  Läste om att du skulle blivit förlöst i vecka 28. Oerhört intressant inlägg.
  Sen måste jag säga så gudomligt söt eran dotter är :)

  1. innebandyfrun

   Jag blir så himla glad för den här kommentaren ska du veta. Tusen miljoner tack för att du tog dig tid! Jag hoppas att solen skiner på dig idag och att du får en trevlig helg. Kramar

stats