Innebandyfrun

Mer än välkommen!

Herzlich willkommen ska du känna dig hit till oss i alp, ost och chokladlandet Schweiz! Här lever jag, Josefin, min man Kim och vår trollunge Penny ett något sånär normalt liv utanför Sveriges gränser. Livet som hemmafru är lika simpelt som det låter och tid finns över till annat skojfriskt. Nu är ni många nya bloggisar där ute. Vem är du? Och vad vill du att jag ska skriva mer om här i bloggen? Visst vore det också roligt om vi kunde kommunicera några rader i kommentarsfältet emellanåt? Det skulle jag önska, och uppskatta!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej! Såg länken till bloggen på fb och måste berömma dig för ditt skrivande, väldigt bra! Vet inte om du minns mig men vi spelade fotboll tillsammans med Smålandslaget för länge sen :) /Hanna Nieminen

  1. innebandyfrun

   Hej Hanna! Ja, jag minns mycket väl tiden med Smålandslaget! Kul att du hittat hit och tack vad snäll du är. Hoppas allt är bra med dig :-) Kram

 2. Linda

  Hej Jossan! Såg din blogg från fb och blev så klart nyfiken då det var så otroligt länge sen man såg dig! Som jag förstår så är allt bra med dig och familjen! Du ser lika fräsch ut som vanligt :)
  Ta hand om dig. kram Linda från frisör

  1. innebandyfrun

   Hej Linda! Åh vad längesen. Jag och Annie pratade om en reunion till sommaren. Det hade verkligen varit så kul att träffas igen! Allt är bra med oss, med dig och lilla familjen också? Vad roligt att du kikade in här. Ha det så bra, kram från oss!

stats