Innebandyfrun

Maclaren Techno XT

Detta känns ju lite som en blocketannons, så är inte fallet. Detta är Pennys nya semesteråk, Maclaren Techno XT! Nu kan vi inte göra annat än att hålla tummarna för att den faller damen i smaken. I butiken gallskrek hon hela jungfrufärden. Dåligt genrep, bra premiär. Jag erkänner att jag till viss del föll för märket. Såsom jag ser det är nackdelarna att det är en sportigare modell & det saknas bygel, vilket är synd. Men finesser som lång suflett, 5-punktsbälte samt justerbara handtag vann hjärtat den här gången. Sulkyn får tas med hela vägen till gaten och blir endast ett litet avlångt paket när den är ihopfälld. Allt detta underlättar betydligt för oss. Familjen med en sisådär 7 miljoner resdagar per år. Jag återkommer med en rättvisare recension efter att den rullat ett par mil.

Och såhär på resande fot önskar jag er en trevlig helg mina fina läsare.

mac_laren_details mac_laren_sulky mac_laren_england sulky_mac_laren

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats