Innebandyfrun

Ligga i vassen?

Nje. Sommaren 2014 ringde inte modellagenturerna om varandra direkt. Meteorologerna spådde den varmaste sommaren på 10 år och för första gången någonsin så fick dom rätt. Mina vakna timmar på dygnet spenderades i svärföräldrarnas pool. Tack förresten alla ni som la huvudet på sne och sa att jag var vacker, hallucinationer uppstår rätt så ofta vid värmeslag tror jag. Jag klagar sällan på värme, jag var ju trots allt i Thailand i vecka 27. Men nu var jag rund som en ost och maken till tropisk hetta!

Mannen langade i samma veva en bäställning från Adidas i mitt knä. Svarta ögon fick en ny innebörd ungefär då.

Jag är envis som synden och några veckor efter förlossningen trängde jag på mig dom där färgglada tightsen och gav mig ut. Promenad var det som gällde den gången och det har upprepats ganska så ofta. Mina 21 gravidkilon försvann längs med promenadstråken och var helt borta efter 3 månader. Nu känner jag att det är dags att trappa upp och börja löpträna igen. Om jag så ska bli omkrålad av Penny.. Hola beach 2015! Vassen fungerar lika bra om det skiter sig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats