Innebandyfrun

Jumpsuit från Lindex!

När kvinnan i incheckningsdisken säger att bagagebandet och därmed vågen på detsamma slutat fungera drar jag en djup suck. Men det känns ändå inge bra och lik förbannat säger jag att min resväska väger mer än den borde göra. 33 kilo var tydligen 10 för många och mina extra handväskor fick agera överviktigt handbagage så länge. Medan ytterligare 4 resväskor och två golfbagar checkades in. Pennan sov i sin nya vagn under tiden. Jada morsan. Jag har aldrig skådat en längre kö till incheckning. Den efter oss förstås!

Vi landade i ett 27-gradigt Marbella igår, det är minst lika varmt nu på förmiddagen medan jag sitter och skriver till er.

Innan vi for iväg var jag som sagt på en last-minute shoppingrunda. Ni vet känslan när man inte har så mycket tid och hittar något superfint i sin storlek? Den här byxdressen är definitivt ett av sommarens bästa köp!

byxdress_ny jumpsuit_lindex

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Vilken fin dress!

    Vilken stl tog du i din? Såg att den fanns på hemsidan för 50% men är osäker på stl :)

stats