Innebandyfrun

Im back – Penny

Jag kände att uppmärksamheten började tryta och vips så hade man lurat hela Bavaró beach att man var döende. I själva verket är jag den första 7-månadersbebben som provat på sträng diet. Ni vet det där hemska idealet har smugit sig ner rejält i åldrarna nu.

Förutom mammas strutar så har jag saknat badankan mest. Jag blev så glad att jag kissade på han när vi sågs igen. Det kallar jag ett kärt återseende! Efter att ha släpats runt bland löst folk på läkarmottagningar och sjukhus så har jag nu vuxit fast här. Vid poolen, i skuggan, där jag haft mina bästa dagar den här semestern.

_MG_4016 _MG_4014

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats