Innebandyfrun

I mitt badrumsskåp

Det här med förvaring i badrum är en större deal för mig. Det är mångt och mycket som ska få plats.

Exakt såhär ser läget ut i mitt skåp. Produkter som jag inte kan vara utan är värmeskyddet från Goldwell, en favorit sedan utbildningstiden på frisörskolan. Parfymen från Chanel tar även den en plats på topplistan. Torrschampot är en livboj för mig, småbarnsmamman som aldrig hinner duscha. Om det är nödvändigt med två deodoranter? Nästa fråga tack. Jo men jag har faktiskt inkräktat i mannens skåp, en hylla av tre möjliga bara. Han har även vigt en hylla för mediciner. Samt Pennys tillhörigheter, livet är inte alltid rättvist.

Nagellack, smink, plattång, fön och hårborstar har sin plats under handfatet tillsammans med sju adaptrar för att man ska kunna koppla in grejerna innan användning. I ett eluttag högst upp till vänster som gör att halva badrumsskåpet faller i golvet när sladden gör revolt. Jag älskar smarta lösningar.

i_mitt_badrum goldwell badrumsskap

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats