Innebandyfrun

Höggravid på sommaren

Självklart så beror egentligen allt på hur man mår generellt under sin graviditet. Jag stötte som sagt på ett kraftigt illamående som höll i sig länge. Om man ser till andra faktorer som påverkade mig utifrån så var det utan tvivel värmen. Jag var hela tiden tvungen att svalka mig. Sömnen blir oftast en aning sämre som gravid. Det är svårt att hitta sköna ställningar att somna i, du är kissnödig och beroende på hur hög mage du har kan du uppleva andningen lite jobbigare. Dessutom den här värmen. Jag minns den så väl! Jag minns också hur noggrann jag var med att täcka över magen när jag vistades i solen.

Det finns också en rad fördelar med att vara höggravid på sommaren. Man behöver inga tunga vinterjackor och du har förmodligen ett par semesterveckor att plocka ut och njuta av. Man kan så gott som aldrig planera en graviditet, men min önskan är att någon gång få uppleva den andra varianten. Att vara höggravid på vintern.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats