Innebandyfrun

HEMMA – utan bagage

Här ville jag ha postat bilder på min shopping, hur brun och fin jag är och ett nystädat hem. Det är inte verkligheten för fem öre. Ett bagage fattas oss nämligen. Med det mesta av shoppingen, alla prinsessans kläder och i stort sett hela K:s packning. Än så länge vet inte flygbolaget vart väskan befinner sig då vi glömt både boardingpass och bagagetaggar kvar i stolsfickan. Gör aldrig det, problemas!

Jag vet att det låter olustigt att sörja en försvunnen väska istället för att glädjas över att resan har gått bra. Men i den väskan ligger minnen från vår långsemester, personliga saker som jag aldrig önskat tappa bort. Som vi säger här hemma, det hade hellre fått vara barnvagnen. Nu söks det med ljus och lykta efter vår resväska, jag vill så gärna ha dig tillbaka!

back_in_zurich

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats