Innebandyfrun

Hem till Schweiz

Vi har varit på resande fötter sedan den 23 mars, alltså tre veckor idag. Det har varit många upplevelser i och med detta, som kommer att ta tid att smälta.

Igår åt vi på samma restaurang som vi åt på första kvällen här i Miami Beach. Vi brukar göra så, sy ihop säcken på något sätt. Vi försökte rangordna resans höjdpunkter. Det gick inte, för det finns så många! Första mötet med våra sötproppar till vänner på Dominikanska republiken. De vita stränderna, den goda maten, shoppingen i Miami och inte minst min fina tatuering. Svårslaget!

Att resa med en liten bebis har tagit på krafterna vissa dagar. Jag har slitit mitt hår, varit snudd på tokig. För att i nästa sekund få dåligt samvete och tycka att lite gnäll får man räkna med när man rest runt halva jordklotet med ett spädbarn. Ibland har vi kunnat skratta åt kaoset. Bajslukt som spridit sig över hela Forever21, skrik och panik på restauranger när vällingen är för varm. Vi har vänt fokus mot menyn och lilldonnan har fått tag på servitrisens kjol. Eller lagt av en rökare som ekat över hela poolområdet och alla tittar åt mitt håll (?).

Men för det mesta har det varit helt fantastiskt. Med undantag för Pennys magsjuka dagar i Punta Cana. Jag och K har jobbat som ett lag. Det blir alltid bäst då!

Nu far vi hem till Zürich. På fredag åker vi ”hem” till Sverige. På så vis förlängde vi semestern några dagar.

mother_d punta_cana_1 birthday_presentpunta_cana_bahia

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats