Innebandyfrun

GHD x 2

Jag har aldrig varit bra på att packa. Hellre för mycket än för lite är en säker klyscha när man tittar ner i min resväska. Något som jag däremot har utvecklat, aah nu slår jag mig för bröstet, är planeringen inför en resa. Jag gör alltid försök till att planera outfits för både mig och Penny. Även om hennes är lite mer svårbedömda. En kräka eller en nerbajsning kan göra att ett ombyte blir fyra innan dagen är slut. Plus ett flertal pyjamas då spyan behagar att titta ut så fort den första pyjjen kommit på. En annan klarar sig fint med en omgång kläder. Kräkan torkar man lätt av med, just precis, en kräkfuktad frottéhandduk och fläckarna ser snart ut som om det vore designen på plagget. Den fräna lukten. Den är det bara medpassagerarna som reagerar på.

Kim spelar match idag. Den sista innan vi far hem till Svedala. Vi hoppas självklart på vinst så att resan hem imorgon inte kantas av några sura miner.

Min man hade lagt märke till att min hårfön hade lämnat in nu efter 10 år på den stora scenen. Jag fick en ny i julklapp. En GHD Air, den blåsupplevelsen kan liknas vid att öppna en flygplansdörr. Samtidigt passade han på (Tag 2 betala för 1? ;-) att köpa en plattång av samma märke. Egentligen är dom värda ett eget inlägg, för fy tusan så bra grejer. Plattången har större, bredare plattor vilket jag rekommender till dig med lejonman mellan axlarna som vill att det ska gå undan. Dock är hårfönen ganska så tung. Mina senor till armar kan bli trötta efter några minuters föning. Kämpa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats