Innebandyfrun

Första dygnet med Penny

Något som jag upplevde väldigt starkt när Penny hade fötts var när Kim tog hand om henne. Jag var utmattad för att inte säga helt slut efteråt. Att se hur han tittade på henne och tog sig an sin dotter var närpå magi i mina ögon. Det kändes som att vi hade varit en familj i flera år redan på sjukhuset. Han kallar oss för ”mina tjejer” och jag skulle kunna leva på att bara titta på kärleken dom emellan. Far och dotter. Prinsessan har många smeknamn. Proffset är ett ständigt återkommande. Kim myntade smeknamnet tidigt. Det var hon som var proffset i familjen och ingen annan. Åt och bajsade samtidigt. Kissade som först när man tog av blöjan. Kräktes när nya ombyten satts på. Ja.. Lilla proffset.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats