Innebandyfrun

Bloggtips på vimedbarn.se

Jag är så glad att jag bloggar här på vimedbarn.se! Det finns en sorts gemenskap bland bloggarna som jag tycker är fantastisk. Det känns som att många är mina vänner, trots att vi aldrig har träffats. Att många av oss är i samma mamma-liv gör också att det känns som att vi delar den finaste upplevelse som finns med varandra och er läsare..

Jag tycker ni ska surfa in på fler bloggar!

Satu bor i Stockholm, har sex barn varav två är tvillingar. I maj väntar dom dessutom sitt sjunde!

Emily bor också i Stockholm med en liten docka som heter Noelia. Hon har dessutom en fantastisk bra inredningssmak!

Caroline som födde en prematur-tjej redan i vecka 24+2 i oktober 2014.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats