Innebandyfrun

Bland flyttlådor och prylar!

Vi har förvarat hela vårt hushåll i garaget under natten för att underlätta för flytten idag. Inklusive kläder. Då fick jag för mig att vi hade inbrott. Den gamla garagedörren öppnades och det var gängor som gnisslade och gav med sig. Jag fick mig ett gott skratt när jag insåg att det var jag som hade en kråka på tvären som gav ifrån sig detta oljud. Pjuuh! Men jag älskar att peta i näsan så det där kråkaset var snart historia.

Allvarsammare stämning var det timmen tidigare när jag sa till Kim att vi skulle belöna oss med ett x antal tusen i inredning efter den här flytten. Då blev han full i skratt. Jag vet inte alls hur jag ska tolka det..

Visst var det här festligt? Jag skulle slå in porslinet i tidningspapper som vi sparat i flyttkartongerna i källaren. Där var ju vår ögonsten på Ankdammsgatan i Solna! Idag infinner sig samma känsla som på julafton. Paketen i lådorna ska öppnas, vad kan det vara här i bland tidningssvärtan måntro? En kaffekopp.. En till kaffekopp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats