Innebandyfrun

Bilder från plåtning

Hög tid för frukost på ön. Jag är absolut ingen frukostmänniska och skulle lika gärna kunna hoppa över den för ytterligare en måltid på kvällen. För då är jag hungrig som en varg. Inatt tillbringar vi sista natten här för att sedan checka in i Marbella för 9 nya. Vi har köpt en resevagn till Pennan, jag ska visa vrålåket och mina nya skönhetsfavoriter senare idag tänkte jag.

Medan mannen river i huset så tar jag med mig lillskutt för diverse inköp till resan. Badblöjor, välling & några utifall-mediciner ska inhandlas. Varje gång vi skippar att ta med något från reseapoteket så är det just dom symptomen som dyker upp. Jävligt märkligt.

Igår var det photoshoot, tillsammans med min duktiga barndomsvän Sandra. Här ser ni en del av resultatet, mig själv och en vacker vy över Kalmarsund. Säga vad man vill, men Öland är vackert.

bild2 bild5 bild3 bild1 bild4 bild6

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  ÅH tack :) är roppen också nya? kan inte hitta på hemsidan. får jag fråga va du har för strl i byxorna och hur de är i strl? Tänkte beställa =)

  1. innebandyfrun

   Ja, jag köpte det vid samma tillfälle :-) Jag har strl 34 i byxorna och skulle säga att dom är ganska stora i storlek. Lycka till med beställningen! Kram

 2. Emma

  Hej.

  Jag är en ny läsare och gillar verkligen din blogg. Kikar in varje dag.
  Vart kommer byxorna ifrån som du har på dig på bilderna?

  Ha en fin dag.
  Kram

  1. innebandyfrun

   Hej! Vad roligt, välkommen! Byxorna kommer från Lindex. Jag köpte mina i måndags, superbekväma! Tack, detsamma till dig. Kramar

stats