Innebandyfrun

Att växa samman

kimnilsson_barn
Det kom att bli ett händelserikt dygn på semestern. Mannens solfrossa var matförgiftning och Pennys myggbett fick familjen att fara till sjukhus igår. K började kräkas och Penny likaså. Kaskadspyor överallt och jag tog med lillskutt till doktorn. Vi blev hänvisade till ett sjukhus då kvinnan misstänkte mässling. På sjukhuset togs det prover som visade att allt var i sin ordning. Salva till betten och medicin för hennes diarrér hoppas vi ska hjälpa vår kämpe väldigt snart. Hon fortsatte att kräkas inatt och vätskan som hon får i sig rinner mest igenom bebbekroppen fortfarande.

Jag kom att tänka på en sak när allt detta uppdagades. Något oviktigt i sammanhanget men ändå fascinerande. Tiden innan man var fullständigt bekväm i alla situationer tillsammans. När man helst inte ville gå på toaletten så länge K var hemma till exempel. Här slänger vi toalettpappret vid sidan om toaletten och igår torkade jag spyor till höger och vänster. Lyssnade noggrant på hur många gånger det kalvades från badrummet. För att sedan rå om, bädda ner och pussa på igen.

Man växer samman. Gren för gren. Det kan ta ett tag. Man växer tillsammans, på varsitt håll och växelvis. Till slut så blir trädet stabilt och risken för att det ska rasa har med tiden blivit mindre.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. innebandyfrun

    Vi kämpar på med att få den lilla skorpan frisk här borta :-) Så tråkigt med ögoninfektionen, hoppas att det går över snart! Skönt att ni får lite ledigt vid påsk, sen drar det ihop sig för hemfärd för oss. Då ses vi! Puss älskade ni <3

  2. Susanne

    Hoppas allt är bra med er nu eller på bättringsvägen i alla fall
    Vi längtar så mycket efter er. Här hemma ligger jag i soffan och försöker att jobba bort en ögoninfektion. Adam spelar match mot Hovmantorp 1-1 just nu. Vi kom hem igår efter en helg i Jönköping.
    Snart lite påsk ledigt och sen ser vi fram emot att ni kommer hem Puss på er alla

stats