Innebandyfrun

Alldeles snart..

Med hjälp av en vän ska bloggen göras i ordning lite grann. Det blir en aning roligare då. Tror jag.

Idag är det en ledig dag i Zürich, ordagrant. Det är nämligen så att allt är stängt här på söndagar. Och det är så dom vill ha det tydligen. Det var nyligen omröstning om detta och det blev fortsatt stängt den här dagen. Ingen vill jobba helt enkelt.. Eller shoppa. Trist!

Hur som helst är pappan i huset också ledig idag. Sånär att han för tillfället är ute och häver sig i ringarna i garaget. Det blev förlust borta i Winterthur igår. 7-6 på tavlan när 60 minuters innebandylir var avverkat. Också trist! I övrigt är det mest roliga saker som sker. Igår träffade vi för andra kvällen i rad Jossan och Eric. En spontan pizzakväll som avslutades först efter midnatt.

Strax ska vi gå ut på en promenad. Vi har bytt liggdel mot sittdel. Det ska bli spännande att se vad donnan tycker om det. Jag hade en tanke kring detta. I vanlig ordning så gav jag google ytterligare ett par klick. Uppfattningen; Att man inte ska byta förrän vid 6 månaders ålder. Dessvärre har hon helt enkelt vuxit ur sin liggdel redan vid 5 fyllda sådana, så nu är det dags. Hon är hyggligt stadig och vill ju helst titta på exakt allting som sker omkring henne, så det blir i slutändan bra för oss alla tror vi. Det här med google och att ”man borde, ska och se till.” Det kan vi ta en annan gång. För det är ganska intressant.

Håll ögonen öppna, ikväll har det förhoppningsvis hänt grejer här på bloggen som sagt. I och med det hittade jag några bilder från bröllopet 2012. Se där, en korthårig skapelse. Nu är han långhårig, inte mig emot!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats