Innebandyfrun

Alla Hjärtans Dag

Igår var det fredagen den 13e och idag är det Alla Hjärtans Dag. Det svänger!

Jag har inget speciellt minne från den här dagen sedan tidigare och har turen att bli bortskämd med kärlek varje dag från min lilla familj. Men visst klingar det fint. Alla Hjärtans Dag. Vi firar med bortamatch mot Grünenmatt, det är väl ungefär så det brukar gå till. Vi har innebandyn som gemensamt intresse så det är ingen fara på taket. Jag blir hemma och försöker kurera prinsessan som inte blir kvitt sin förkylning. Jag tar på mig en del av ansvaret, dundrade på friskt med fläkten i flygplanet här om dagen. Här hemma sover vi vidare en stund till på mina hjärtans dag. Undrar just om mannen min har lagt datumet på minnet överhuvudtaget. Det är inte helt säkert. Fastän att jag påminde igår.

Du fångade mig och tog mig i din famn. Med dig så finns jag varje dag. Jag är din för evigt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats