Innebandyfrun

10 saker ni inte visste om mig..

Jag är snudd på sjukligt mörkrädd och har vid ett tillfälle sökt hjälp för detta.

Är för skrockfull för mitt eget bästa. Ritualer speglar mycket i min vardag.

Mitt körkort kostade i runda slängar 55.000 SEK. Jag tog 51 stycken körlektioner och krockade under en av dessa.

Jag har ett extremt kontrollbehov och måste därför ha full koll på allt i och omkring mitt liv.

Jag var duktig på slalom som liten och vann ofta tävlingar i Sälen på skidsemestern.

Blev sambo direkt utan att ha bott ensam eller på egen hand först. Flyttade in i Kims lägenhet i Stockholm.

Jag använder Gud flitigt när jag pratar. Jag är inte aktivt troende men uttrycker mig ändå så. ”Gud..Va? Nej!”

Tänk först, tala sen är inte min melodi. Jag gör för det mesta tvärtom. Det har resulterat i många skratt för min omgivning. Främst för min käre far som snart har samlat underlag till en citatbok. Några av dessa ingick även i hans tal på vårt bröllop.

Jag hyser stor respekt för havet och undviker helst att gå ut någon längre bit när jag badar. Kärring, I know.

Jag har haft räls. På mina två framtänder i lika många månader. Jag grät för att jag blev nekad tandställning till en början men med mammas hjälp fick jag till slut en räls för att åtgärda mitt mellanrum. ”Bara för att det är fredag….” – sa tandhygienisten och nitade fast den. Bokstavligt talat.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats